kanser agrisi 

kapat
  1. **
    yaşayanların söylediğine göre tarifi olmayan ağrı.
    (bkz: yaşamadım)
    (bkz: bilmiyorum)
    (bkz: allah korusun)
    #2731280 (tulbentustundesakiz, 22.12.2007 20:49)
  2. ağrıların geneli kemoterapinin vücut direncini oldukça aşağı seviyelere çekmesiyle görülür. şiddetli ishal, inanılmaz mide ağrıları. şöyle bahsedeyim; hasta masada yemek yerken sağ tarafında 1 tabak çorba, sol tarafında içine kusacağı poşet vardır. çorbayı içer ve saniyeler sonra poşede çıkarır. tabi ağrısını siz düşünün. yeri geldiğinde insanı bağrıtan ağrılardır. hastalık ilerlediğinde ağrılar daha da katlanır. görmek isteyenler onkoloji hastanelerini ziyaret edebilir. ama hassas kişilere önerilmez...
    #2872167 (darkerway, 21.01.2008 03:13)
  3. en ağır 3. ağrı
    ilki pankreas iltihabı
    ikincisi siniri tutmuş diş çürüğü
    üçüncüsü kanser.
    bu hastalara morfin verilir.
    #3617054 (kurklu, 04.07.2008 01:35)
  4. bildiğime göre dindirilmesi için çok tesirli ilaçların kullanıldığı ağrı.
    #3617070 (fuzuli, 04.07.2008 01:38)
  5. lanet edilesi, hiç çıkarılmamak üzere toprağa gömülesi, hatta pkk nın dağlarına salınıverilesi hastalık.
    #3619435 (no name, 04.07.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

kanser agrisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kanser agrisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanser agrisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni sevdigim yalandi » eline almak » trafik polisi vatandas diyaloglari » kaynak yok beyler » command and conquer 3 » impuls control defect » anne replikleri » usutuk popolar » irfan tufekci » buyuk lokma ye buyuk laf konusma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games