kanli kayin ormani 

kapat
  1. harf yanlışı varsa nazım hikmet'in güzel bir şiiri ve akabinde zülfü livaneli'nin güzel bestesi;

karlı kayın ormanında
    yürüyorum geceleyin
    efkarlıyım efkarlıyım
    elini ver nerde elin

memleket mi, yıldızlar mı,
    gençliğim mi daha uzak?
    kayınların arasında
    bir pencere sarı sıcak

ben ordan geçerken biri
    amca dese gir içeri
    girip yerden selamlasam
    hane içindekileri

yedi tepeli şehrimde
    bıraktım gonca gülümü
    ne ölümden korkmak ayıp
    ne de düşünmek ölümü

harf yanlışı yoksa ;

(bkz: belgrad ormanı)
    (bkz: tecavüzcü çoşkun korusu)
    #329665 (impayatoy, 08.06.2006 21:16)
  2. (bkz: karlı kayın ormanı)
    #329678 (abuzittin zelzele, 08.06.2006 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kanli kayin ormani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kanli kayin ormani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanli kayin ormani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazim hikmet ran » sarkici pamela pamela mi pemila mi sorunsanli » kici acik uyununca gorulen ruyalar » sean young » panda » yaban mersini » ingilizce metin okurken sesi degisen kiz » the crucible of man » yun fat chow » ellie bartowski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci