kankanin michael jackson in oglu cikmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. michael jackson a mikail jackson diyen insan
  2. laf atilan kizin kankanin kiz kardesi cikmasi
  3. michael jackson
  4. ben michael jackson im
  5. michael jackson conspiracy
  6. michael jackson masumdur
  7. michael jackson vs madonna
  8. michael jackson sarkicisi
  9. michael jackson dansi
  10. michael jackson danscisi

© 2008 - uludağ sözlük

kankanin michael jackson in oglu cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kankanin michael jackson in oglu cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kankanin michael jackson in oglu cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vega » erzincanspor » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » harry potter and the deathly hallows » abwehr » kadinlarin 4 mucizesi » google 2001 » ertugrul saglam » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » turkboard » pgm 301 » estel » reklam yasagi » kira parasini vermeyen ev arkadasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turgay bahadir » turbanli fantazisi » olu sessizligi » yapilmis en aptalca dalginlik » ilginc diyaloglar » buyuk ortadogu projesi » sir isaac » groundhog day » tchibo » esmer bilgi » hayrunnisa gul » prisoner » stout » anna politkovskaya » ben kendim ve yine ben