kanima dokunuyor 

kapat
  1. Gülben Ergen'in ilk zamanlarında söylediği ve Sezen Aksu'nun, Gülben Ergen'e vererek harcadığı en güzel şarkı. Keşke kendisi söyleseydi.

Ben seni ömürlük sevdim
    Zalim sen usandın
    Kanıma dokunuyor ne yalan söyleyeyim
    Zulüm mü kuşandın

Dön de bir halime bakıver şimdi
    Nerelerdesin be öldün mü?
    Elleri sevdin de iyi mi oldu
    Benden hasını gördün mü

Canımın içi kalk yaraları sar
    Toz duman bak buraları dar
    Yağmadan şakaklara kar
    Gelmezsen öleceğim

Kendimi senden kaçıramadım yar
    Kalbimi yeniden uçuramadım
    Adaklarım adadım bin kere daha sar
    Yedi bahar oldu hiç uyuyamadım

Ben seni ömürlük sevdim...
    #705340 (kIran kIrana, 07.10.2006 14:50)
  2. katillerin masum insanları yoketmeden önce söyledikleri tiksindirici deyim.
    #1226867 (kargabeyaz, 29.01.2007 10:37)
  3. mükemmel şarkı. klipte de bozok gören oynardı, hem şarkı hem adam insanı sarhoş ederdi.
    #3362634 (mitheithel, 06.05.2008 01:51 ~ 01:52)
  4. (bkz: damardır o damar)
    #3362815 (aliterasyon, 06.05.2008 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

kanima dokunuyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kanima dokunuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanima dokunuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 4 hanif » stellarium » onu ruyada gorunce sevinmek » hellboy 2 the golden army » poligini » milan rapaic » cisco » zenci nicki » 1512 » vendetta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games