kanim sari lacivert 

kapat
  1. athena nın fenerbahce nin yüzüncü yılı için hazırlamış olduğu marş. ağlayarak coşarak alkışlayarak dinlenecek türden.

sözlerini de yazayım:

biri o yana biri bu yana
    dursa da dünya ne önemi var
    kanımda fener gönlüm ne ister
    bizim için her türlü en büyük fener

alev alev ah her yer yanıyor
    benim kanım sarı lâcivert akıyor
    ay ay yer gök inliyor
    kaldır kaldır ellerini fener geliyor

işte taraftar işte şampiyon

duyulmuyor sorulmuyor
    nedendir nedendir anlaşılmıyor
    aşkım sana tükenmiyor
    anla artık duy sesimi kalp dayanmıyor

alev alev ah her yer yanıyor
    benim kanım sarı lâcivert akıyor
    ay ay yer gök inliyor
    kaldır kaldır ellerini fener geliyor

işte taraftar işte şampiyon

---

bir de link vereyim: http://www.youtube.com/watch?v=ilIeFMLN3-I +
    #1179854 (hebeley, 20.01.2007 12:28)
  2. fenerbahçe ye çok yakışan, şükrü saraçoğlu stadında* bağıra bağıra söylenecek, taraftarı gazlayan çok hoş bi parça.
    #1179902 (amrosia, 20.01.2007 12:46)
  3. athena'nın fenerbahçe'nin 100.yılı için hazırladığı 3 güzel şarkıdan biri. bu şarkılar, takımlar için yapılan o korkunç yan sanayi şarkılardan asla değil. diğerleri için (bkz: şanlı fenerbahçe) (bkz: hücum marşı)
    #1275852 (krmyrdsn, 08.02.2007 16:19)
  4. - abi beni kessen kanım sarı lacivert akar.
    + kazım sana insan diyenin ben ......
    - hı!?!?!
    #1275860 (fatal, 08.02.2007 16:21)
  5. takım aşkıyla yanıp tutuşmaktan genetik ve fiziki mutasyona uğramış insan tipidir. belirli bir süre zarfında kanaryaya döner. önce saçlar ve diğer tüm kıllar sarılaşır, kollar pide gibi genişler ve ayaklar pençeye dönüşür. sabah kalkıp aynaya bakıldığında, önce şok geçirilir, sonra da franz kafka gibi durum kabullenilir. uçulur gidilir uzaklara.

(sonradan gelen edit) örnek:gregor samsa
    #1275969 (vorhang mithrandir, 08.02.2007 16:42 ~ 09.02.2007 15:16)
  6. benzer bir düşünceden alıntı;

rütbeli biri: askerrrrr! senin kan grubun ne?
    asker: kırmızı komutanım
    - sen benimle dalga mı geçiyorsun? çat pat*
    + hayır komutanım bileğimi keseyim, bakın isterseniz..

(bkz: işte öyle bir şey)
    #1275990 (salca, 08.02.2007 16:46)
  7. süper olmus bir fener marşı...athena nın ellerine saglık! gercekten cok gaz, cok deli bir şarkı meydana getirmişler. 100. yılımıza yakısmıs, tribünleri de costuracak nitelikte bir eser...
    #1276026 (like a_ rolling stone, 08.02.2007 16:51)

© 2008 - uludağ sözlük

kanim sari lacivert başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kanim sari lacivert ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanim sari lacivert nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben 10 » ne denirse densin kus model sac kesen kuaforler » gammaziye » tayshaun » ahmet mete isikara » boxerin sirta cikmasi » on iki ion kenti » tirbuson olmadan sarap acmak » 2004 dream team » toplam entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci