kandemir konduk 

1. mahallenin muhtarlari dizisinin senaristi olarak duydum ilk... sonradan öğrendim ki perihan abla'yı da bu abimiz yazmış.
    #412854 (lyla, 10.07.2006 22:15 ~ 24.06.2007 06:06)
  2. melek, cin, insan, delikanlı, kurt, aslan, adam.
    #1154568 (boyle biri yok, 14.01.2007 22:43)
  3. sözlük yılını kutladığım yazar. kendisi... yok lan. olm bu harbi yazarmış. karıştırdım bak.
    #1154609 (thedewil, 14.01.2007 22:47)
  4. seksenlerdeki devekusu kabare oyunlarındaki müthiş cin esprileri ve doksanlardaki mahallenin muhtarlari rezaletini aynı bünyeden çıkarabilmeyi başarabilmiş şahıs.

allahım, neden...
    #2947720 (cemvscem, 04.02.2008 12:32)
  5. mor dönem öyküleri ,yerli film , sayenizde efendim , üniformanın hatırı var ve son olarak asklar da degisti adlı kitapların yazarı.. perihan abla'da tavan yapan senaristliği mahallenin muhtarlarında inişe geçip abuzer kadayif ile dibe batmıştır.. 2004 yılında seray sever'in yer aldığı tatil aşkları adındaki dizinin senaristliğini yapan yazar ressam jale konduk ile evlidir..suadiye'de yaşamaktadır.. senaryo yazarlığı dersleri verdiğini duydum..
    #4013407 (tren istasyonu, 26.09.2008 21:50)
  6. bu isimin peşi sıra gelen filiz kaynak yönetti vardır.
    #4013415 (onikiortaliharitametoddefteri, 26.09.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

kandemir konduk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kandemir konduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kandemir konduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fight club izleyip vur bana diyen mal » apne » dippoldism » burda mi yersiniz paket mi yapalim » universiteye kalemlikle giden ogrenci » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » ilaniask » waiting for you » pos makinasi olan dilenci » host ulan deyyus » cogul kisilik » sadettin teksoyun parmagi » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » agalmatophilia » puvedibuvi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk televizyonlarindaki cadili diziler » sehirler arasi yolculukta uyumak » ben wallace » pirpir » buyuk mustafa » the beatles brotherhood » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » masal » aczimendi » triarii » resident evil degeneration » forgetting sarah marshall » medya canavari » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu