kanatlarim olsa 

kapat
  1. kramp grubunun güzel bir şarkısıdır.

Söz: Ahmet Karaferya
    Müzik: Ahmet Karaferya, Doğan Sakin

Kanatlarım olsa uçsam havada
    Saçlarım uçuşur dağılır gökte
    Benim senin gibi bir yarim olsa
    Ne isterim ben kanadı uçmak için

Yüzgeçlerim olsa yüzsem denizde
    Dalgalarla beraber gelsem yanına
    Ne isterim ben yüzgeci yüzmek için

Kanatlarım olsa yüzgecim olsa
    Suda havada olsam yanında
    Ne isterim ben kanadı uçmak için
    #1583550 (Khutuck, 28.04.2007 23:28)
  2. kanatlarım olsa kuş olurdum.
    (bkz: manyak mısın nesin)
    #1583743 (banaesmeyianlat, 29.04.2007 00:14)
  3. hezarfen ahmet çelebi: ulan bi kanatlarım olsa.
    padişah: hayırdır ahmet, ne mırıldanıyon?
    hezarfen ahmet çelebi: hiiç.
    padişah: du bakalım, nasıl olsa çıkar kokusu.
    #1583823 (whitewind, 29.04.2007 00:32)

© 2008 - uludağ sözlük

kanatlarim olsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kanatlarim olsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanatlarim olsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sari tebessum » futboldaki imaj yetenek iliskisi » slipknot » kurtuba » cam sakizi varken veet e bir ton para doken ozenti » yazamaz » eline kiz eli degmemis erkek » had gadia » insan ruhu » abi bu paraya ne alinir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games