kanalturk ile tubitak in farki 

kapat
  1. ikisinin de davet etmesine ve farklı zamanlarda olmasına rağmen sadece birinin sayın cumhurbaskani ahmet necdet sezer beyefendiyi ağırlayabilmiş olması. biri türkiye nin en büyük ar-ge oluşumu. bizi ileri götürmek için çabalayan insanlar, diğeri ise daha 1 senelik bir kanal, adında türk adı geçen bir kanal. gorunus mu muhimdir yoksa muhteva mi sanırım bu sorunun cevabını sayın cumhurbaşkanımız vermiştir bize saolsun. neden ilerleyemediğimizi ya da gerilediğimizi daha bir iyi anlıyorum şimdi..
    (eşşağan ala gazuğu, 24.12.2006 15:47)
  2. bir tanesi iktidar baskısı altında ancak hukuka uygun şekilde yönetilir.
    diğeri iktidar ile şahane uyumlu ama hukuka uygunsuz şekilde yönetilir.

ikinci durum için "hadi lan" diyen arkadaşlar, nature'da bu konuyu dünya aleme duyuran dr. celal şengör ile bi ara görüşmelidirler.
    (havada bulut, 18.01.2008 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oldboy » kitaplardan akilda kalan cumleler » u2 tribute achtung babies turkiye turnesi » kocaelispor » beyaz sahin in icindeki dort adam » lezbiyen yoktur benle tanismamis kadin vardir » gaziantep in tarihi eserleri » corapla sevismek » radyo sol » the man who died » luke walton » marifeti kendinden menkul » ulus toplumcu » senol kantarci » komedi turk » kendi gundemine sahip olmak » aram gulyuz » ne konusuyor bu insanlar » opusmek istemeyen sevgili » ingmar bergman » enderun sevgiler » leman sam » alejandro gomez » akropol » supernatural » loose » back slash » uludag sozluk vs eksi sozluk » aliaga nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa