kanal boyu 

kapat
  1. malatya'nın en nezih yerlerinden biri...ortasından kernekten inen şelale geçer..1km uzunlugundadır kabaca..kanal boyunun sonunda malatya inonu stadi vardır.2kısımdır.hareketsiz olan stada yakın taraf yunus emre caddesidir..halk arasında asıl kanalboyu denilen yer (kernege yakın olan)yazın trafiğe kapatılır.panayır yeri gibi olur..baloncular, mısırcılar, çekirdekçiler, pamuk şekercilerle doludur..ama asıl dondurmacılarıyla meshurdur..mado, edo, ado, kado * aklıma gelen dondurmacılardır..yalama caddesi dendiğinide duymuştum..güzeldir..iyi vakit geçirilir..özlenilir..
    #1328670 (machados, 21.02.2007 00:08)
  2. Bursa nın bir ilçesi, eski merinos fabrikasının altına denir.
    #1328719 (successor, 21.02.2007 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

kanal boyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanal boyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanal boyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ampersand » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » menajerlik oynarken pardesu giymek » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » paper moon » teoberk jr » die megageile kuken farm » fenerium maraton » wonda why they call you bitch » teutates » mentol » keskul » merhamet » hatirlamiyorum » tehlike aninda cami kiriniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » empati » fringe » sozlukte vatani kurtarmak » thk 16 » fibroline » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » mehmet sevket eygi » erdal sarizeybek » yusuf bayraktutan » seek » 100000 » zaga » darwin in maymuna benzemesi » yangin ayse » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom