kanal 8 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. husamettin cindoruk un kanal kanal dolasmasi
  2. kanal 5
  3. kanal 23
  4. kanal 6
  5. kanal 41
  6. kanal 26
  7. kanal 24
  8. kanal biz
  9. kanal e
  10. kanal s

© 2008 - uludağ sözlük

kanal 8 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kanal 8 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kanal 8 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikla arkadas bul » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » kor savasci » phpbb3 » 1gbit internet 60 ytl » meslek kurulusu » bed of roses » yaran okul muduru laflari » sozlukteki tek erkek yazar olmak » usumek » vern schillinger » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » muzo » pkk teroru » biz de mi lost olsak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » starbucks » radyo sol » 550 ytl lik turban » seniseviyorumtugba com » besiktas » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » garip yemek zevkleri » rolans » miles davis » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » zekeriya oz » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » erkek jinekolog » kendi uktesini dolduran yazar » ncldlbz