kana 

kapat
  1. cagdas japoncanin yaziminda kullanilan iki ayri hece dizelgesi.ayri ayri her ikisiyle de japoncadaki butun sesler gosterilebilir.temel ogelerini cin yazi sistemindeki ve karakterlerden almislarsa da,katakana ve hiragana nin kullanildigi yerler ve usluplari farklidir.
    (Hexagram, 28.05.2006 00:08)
  2. hindistan kökenli, yesil veya kırmızımsı yaprakli, sıcak bölgelerde süs bitkisi olarak yetisen, yumrumsu veya lifsi yatay köksaplı çokyıllık otsu bitki.
    (syda, 04.01.2007 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sivasspor » el classico » yatak toplamak » cildirin » dns » turkce gonullusu bunyamin ve mahdumlari » kotu kedi serafettin » tokatci » aslan » deluruk » ulusalci kesimin kiz tavlamadaki basarisizligi » ne dedim lan simdi ben » topkapi muzesi kuran muezzini » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » tavushavasi » ideoloji » ecayip heyvanlara benziyirsen » bagisladigi organ alinirken canlanmak » bu dunyanin hesabi ahirete kalmamali » addiction » durmadan gulme tribi » her bosluk doldurulur » bb » ii beyazid kulliyesi » bursaspor taraftari » sozluk erciyes » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » orhan veli siir evi » eski sevgilinin mutlu olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa