kan mi cekiyo nee 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ka
  2. ka band
  3. ka bar
  4. ka ching
  5. ka der
  6. ka fa 1500
  7. ka mer
  8. ka n
  9. ka tun mita xendasoc
  10. kaal

© 2008 - uludağ sözlük

kan mi cekiyo nee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kan mi cekiyo nee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kan mi cekiyo nee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metrobuslerdeki vip bolumu » hms royal ark in batirilmasi » ambassador » giannis parios » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » vega » doldur bosalt » ibrahim yattara » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » turlu cesitli » yasamak bir sanattir » galatasaray a arka libero adaylari » mogulus com » italyan otuzbiri » kaleci sacli adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meydanbenim » kisa boylu kizlar » sohodo » gokhan zan » basliklari yanlis okumak » ben hep kendime cikan bir yokustum » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » altaik dil ailesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » internette kendini teshir etmek icin yasamak » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » early bird » o klorobenzalmalononitril » ben kendim ve yine ben