kan gozyasi kimin olursa olsun yaziktir 

kapat
  1. 11. cumhurbaşkanı abdullah gul'ün diyarbakır'da sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda sarfettiği sözler... ölen teröristlere de üzülüyor cumhurbaşkanımız. bu ne hümanist bir yaklaşımdır böyle, gözlerim yaşardı...
    #2317159 (gmail notifier, 14.09.2007 21:57)
  2. yine basinin abartmasidir, siz o haberi tam dinlemediniz yorum yapmayin diye tepki gosterilecek haberdir. zaten biz herseyi bir yerlerimizle algiliyoruz ve bu yuzden yuzde kirk yedilik dilimden payimiza duseni alamiyoruz.
    #2317187 (fabala, 14.09.2007 22:02)
  3. abd. ullah gül, tayyip, ve türevlerinden nefret eden bir insan olsam da doğru olan bir sözdür. konuyu teröristlere filan çekmek saçmalıktır.

hiçbir politikacı çıkıp da "kan ve gözyaşı kimin olursa olsun yazıktır, ama teröristler hariç!" demeyecektir. O cümle bir kalıptır.

abd. ullah bir çok şey olabilir, ancak terör sempatizanı değildir. O kadar da değildir.

sempatizan için; (bkz: ahmet türk)
    #2317205 (double cross, 14.09.2007 22:06)
  4. abdullah gül ün doğu gerçeğini sindirdikten sonraki sözü. bunun tersini düşünmek zaten aptallıktır, ayıptır.
    #2317215 (panikadam, 14.09.2007 22:07)
  5. sevinçten ağlamayı maalesef bilmeyen bi halka söylenildiği göz önünde bulundurulursa çok şık laftır.. bazı kanların da zamanında akmış olması onu şu an ki sistemin cumhurbaşkanı yapmıştır..ama her zaman ki gibi aman insanları sevelim, aman sayalım aman da kimselerle restleşmeyelim bırakalım ülkenin içine etsinler maksat kardeşlik, barış gibi tam politik tavır sergileyen bu nur yüzlünün bunu düşünmesini beklemek aptallıktır.. kimse demiyor ki kan aksın ama bunu engelleyici önlemlerden bahsetmek yerine durup durup kan akmasın fuzuli demek her gün onlarca şehidin kanının akmasını durdurmuyo maalesef..
    #2317241 (hefeweizen, 14.09.2007 22:11)
  6. kan için dökülmüş gözyaşında sahtecilik yoktur. doğrudur yazıktır. sadece terör açısından da düşünülmemelidir.
    #2317261 (seyir, 14.09.2007 22:13)
  7. politikalarinda bu kadar taviz veren, amerikanci siyaseti yapan baska bir parti türkiye ye bu zamana kadar iktidar olmus mudur bilinmez. böylesine popülist bir yaklasim daha hayatimda görmedim. yahu sen degilmiydin kürtle pkk yi karistirmayalim diyen? simdi ne oldu da aciyorsun? bana sikan bir ülke vatandasi degil benim halkim beni arkadan vuran komünist marksist maskesiyle kürt milliyetcisi. isin enteresan tarafi ak parti nin her politikasina emme basma tulumba gibi kafa sallayan yurdumun genc beyinleri. yazik.
    #2317279 (harvel, 14.09.2007 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

kan gozyasi kimin olursa olsun yaziktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kan gozyasi kimin olursa olsun yaziktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kan gozyasi kimin olursa olsun yaziktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unut gitsin » gozyasi » memleketcilik » fars haber ajansi » dhl » var misin yok musun christina aguilera » rs ne la » got kadar » nickimicinotuzharfgerekiyormus » online store » sir isaac » terbiyesiz yazar » nedenicinasil » anatolianrock » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sayokan » sisman ama mutlu olmak » haris alexiou » enes » sozluk yazarlarindan aforizmalar » mute » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » olum vurusu » autoshow 2008 » oy verin lan » iplikci nedim » istikamet saginiz dagilin mars mars » askim sarkim » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » kisa boylu kizlar