kan gormeye dayanamayan vampir 

kapat
  1. çok hassas vampirlerdir.

-canım sıkıldı sinemaya gidelim saw 2 gelmiş hadi olm hazırlan
    -yok lan o çok kanlı film.ben kan görmeye dayanamıyorum
    -allah belanı versin olm ya ne biçim vampirsin
    -ne var olm ya umit ozat'a kanat oyuncusu ama orta yapamıyor
    -kıvırma lan hemen kıvırma
    -evde oturalım içelim dur geliyorum
    -o ne lan elindeki yoksa kan mı
    -yok lan domates suyu
    -yıkıl lan karşımdan gözüm görmesin seni
    -ühü ühü kimse anlamıyor beni
    #168926 (pulp fiction, 14.04.2006 13:36)
  2. kan icerken gozlerini kapaması muhtemel vampirdir*
    #168935 (dopdop, 14.04.2006 13:39)
  3. (bkz: kaybetmeye mahkum insanlar)*
    #168940 (altan, 14.04.2006 13:41)
  4. kan gördümü dayanamayıp üstüne atlayan ve hepsini bitiren obez vampirlerdir.

-lan drakula naaptın olm? yavaş ol biraz lan! üstüme sıçrattın...
    +kan gördüm mü dayanamıyorum abi... naapiim, çok seviyoum... vöçk vöçk vöçk (kan emme efkti)...
    #168972 (speechbubble, 14.04.2006 14:01 ~ 14:10)
  5. bi dönem böyle bi çizgi film vardı. yanlış hatırlamıyorsam adı duckula falan gibi bir şeydi. tipler ördekti. vampirimiz, kandan nefret eden, halim selim, mülayim bir vampirdi. ancak uşağı normal bir vampirdi ve onu yoldan çıkarmaya çalışıyordu arada. çok güzel bi çizgifilmdi.
    #169026 (suzergecer, 14.04.2006 14:21)
  6. (bkz: kan görmeye dayanamayan grindcorecu)
    #4028170 (yipranmissozluksayfalari, 01.10.2008 00:34)
  7. (bkz: penis görmeye dayanamayan fahişe)
    #4028183 (nebukadnezar, 01.10.2008 00:35)
  8. (bkz: saç görmeye dayanamayan berber)
    #4028385 (haroon, 01.10.2008 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

kan gormeye dayanamayan vampir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kan gormeye dayanamayan vampir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kan gormeye dayanamayan vampir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unut gitsin » kucuk suya ne denir » bluevelve » etki » cazir cozur » turkcell » dunya » esen fizik » facebook okey » taraf » eski sevgiliyi facebook da gormek » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » emegi gecen herkese tesekkurler » bir derdim var yasanmisliklari » hayrunnisa gul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » resurection » 18 4 inc » nubuntu » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » casio f91w » serdar ortac » ekmek yemeden doymamak » uye lol » chazsmyr dhuunyl » karmanin sifir olmasi » michael skibbe » gordugum ruya » kablo internet » sirince » diogo luis santo