kan araniyor duyurularini almak istemiyorum butonu 

kapat

1. tam da evin yanındaki veya kısa zamanda ulaşılabilecek bir hastanede ve tamda sizin grubunuzda bir kan ihtiyacı olduğunu ama gerekli kan bulunamadığı için bir aksilik olduğunu sonradan öğrenmeniz durumunda bastığınız güne lanet edeceğiniz buton...
    #1736213 (africa, 07.06.2007 13:26)
  2. var olması gereken buton...
    hatta default durum bu olmalı, isteyen alsın kan duyurularını. ben hiç ilgilenmiyorum çünkü. önüme gelirse aptalın teki diye çıkışacağım kişinin kana ihtiyacı varmış? hah, skimdeydi. bi akrabası komşusu falan versin. ama ister istemez ışıldayan gelişmeler butonuna bakıyor insan, işte öylesine ve zaman kaybediyo. hangi kan lazım ona bile bakmıyorum, kapatıyorum hemen.
    gerçi gelişmelerden biri ilgimi çekmedi değil, bir intihar...yöntemini merak ettim. hakkında yazılanları da okudum belki biri lütfeder yazar dedim. ama yok, kıçı kırık duygusal hallerin anlatılması için fırsatmış meğer bu da, kullanılmış hemen.
    #1736244 (violetthesecond, 07.06.2007 13:39)
  3. (bkz: merhamet etmeyene merhamet edilmez)
    #1736246 (peceteye recete yazan doktor, 07.06.2007 13:39)
  4. 07.06.2007 öğlen saatleri...

alo abi birşey diyeceğim, ben kan aranıyor duyurularını almak istemeyenlerdenim.

07.06.2007 akşam saatleri...

hyperion bilmemne hastanesinde yoğun bakımda. sıfır rh- kan gerekiyor.
    #1736252 (hyperion, 07.06.2007 13:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kan araniyor duyurularini almak istemiyorum butonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kan araniyor duyurularini almak istemiyorum butonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kan araniyor duyurularini almak istemiyorum butonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kan araniyor duyurularini almak istemiyorum butonu. Copyrights of the articles are belong to their authors.