kamyoncu yazar 

kapat
  1. her dinlenme tesisinde durup laptopuyla dinlenme tesisinin wireless bağlantısından faydalanıp yollarda bile sözlüğe entry giren mükemmel yazardır. bu yazarın bilmediği yoktur. yollarda gördüğü her şeyi sözlüğe entry olarak girer. faydalıdır.
    #939995 (markasiz, 02.12.2006 18:24 ~ 18:27)
  2. (bkz: klavyenin ustasiyim entrylerin hastasiyim)
    #940008 (mulayim, 02.12.2006 18:26)
  3. (bkz: söförsun dediler arti oy vermediler)
    (bkz: bir sana bir de ayarlara hasretim)
    #940011 (mulayim, 02.12.2006 18:27)
  4. sutu seven kamyoncu olacak şerefisizin sanal alemlerdeki şöhretini tez zamanda yerle bir edeceğine inandığım yazardır...
    #940015 (faydamaksimizasyonu, 02.12.2006 18:28)
  5. (bkz: uktelim)
    #940067 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 02.12.2006 18:37)
  6. her durakta pardon yani zirvede yeni bir sevgilisi olur bunun. bir kere uzunları yaktı mı, kaçış yoktur nitekim.**
    #940081 (larker, 02.12.2006 18:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kamyoncu yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kamyoncu yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kamyoncu yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kamyoncu yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sonsuz nur » can t fight the moonlight » ceteris paribus » bir bayandan beklenenler » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » zap suyu siiri » gossip girl » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » yemekteyiz mert » little wing » i am sasha fierce » isimsizcisimsizipsizdipsiz » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » isn t love » un chien andalou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderator sayisinin arttirilmasi » dar atmak » isil alben » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » the moon and the yew tree » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » the applicant » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » kenzo tange » yazarlarin moderator adaylari » entry girerken bunalima girmek » devrimci milliyetcilik » cok egzotik hareketler bunlar » mutsuzken surekli uyuma istegi » yalnizligin ozel tarihi