kampaya mi nasi yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasi yani
  2. nasi yani vs haydi gel bizimle ol
  3. turban yani kalmadi laik yani versek
  4. nasi ya
  5. nasi
  6. nasi izrar
  7. ben nasi buyuk adam olucam
  8. nasi attiysan oyle alicaksin
  9. igrenc esprileri nasi oylayacagiz sorunu
  10. musculus levator labii superioris alaque nasi

© 2008 - uludağ sözlük

kampaya mi nasi yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kampaya mi nasi yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kampaya mi nasi yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tiyatro ve ciplaklik » semih cumhuriyeti » vasco da gama » kelebek korse » biyonik bebek » the raven » dungeon master » ozgur dus » migfer » direktman » kapici tekmesi » inzivaya cekilmek » baslikla alakasiz entryler » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » keskul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oteki defterler » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » mustafa kemal ataturk » orhan gazi » b 17 » son ada » sanal jigolo » tarkan » enderun sevgiler » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » vitorino gabriel pacheco antunes » seri eksi oy veren ibne » her ilde bulunan ortak yer isimleri » disko krali » her gune bir dua