kampanyalarin bedavasindan gecinmek 

kapat
  1. bir alana bir bedava tarzında ki kampanyaların alan kişisi olmayıp alanın yanında bedavasını alan kişi eylemidir.
    (bkz: kevin)
    #888187 (pitiless, 21.11.2006 03:29 ~ 03:31)
  2. kampanyaları yapan insanların sürümden kazanmayı amaçladıklarından ortaya çıkardıkları, hem tüketicinin ve hem üreticinin işine gelen olayın farkında olan insanların gerçekleştirdiği eylem.
    #888195 (wicker park, 21.11.2006 03:33)
  3. avea'nın mobil öğrenci kampanyasından yararlanan birinin bedava mesaj atması gibidir.
    #888204 (deli bozgun dolu dizgin, 21.11.2006 03:35)
  4. en güzel duygulardan biridir.
    (bkz: hava bedava su bedava)
    (bkz: bir menü alana bir menü bedava)
    (bkz: pazartesi perşembe sinema bedava)
    #888216 (KeviN, 21.11.2006 03:40)
  5. yoksulluktan maymun edilen yurdum insaninin , hayat yonetimi dersi olsa da icine turk halkinin gecinme teorisi seklinde bir baslik konulsa dedirten ve dedirtirken gulduren , uzen , kizdiran duygu karmasasi yaratan alim yontemi. (bkz: die nin alim gucunu bedava alim gucuyle olcmesi)
    #888241 (maniacdepressive, 21.11.2006 04:13 ~ 04:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kampanyalarin bedavasindan gecinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kampanyalarin bedavasindan gecinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kampanyalarin bedavasindan gecinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kampanyalarin bedavasindan gecinmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.