kampanya da olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  2. 8 olur 9 olur dana buyur okuz olur
  3. kampanya org tr
  4. kampanya
  5. kampanya insani
  6. anjiyo da kampanya
  7. bu bir kampanya degildir
  8. patates kampanya
  9. kampanya butonu
  10. kampanya sicmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kampanya da olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kampanya da olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kampanya da olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kampanya da olur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 325 nci donem yedek subay sinavi » cupvid » sokaga cikma yasagi » engin kennerman » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » dunyayi yoneten adam » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » beyaz tavsan » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » feyzullah ete » bos gecmeyelim » kaju kempo » avar kaganligi » jeodezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sss yengen » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » milli demokratik devrim » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » lule » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » peri tozu » cut » yagmur yagarken altina isemek » eski pusku » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » ben simdi n abicam » suat atesdagli » in the end