kamil yildirim 

kapat
  1. marmara universitesi hukuk fakultesinde medeni usul ve icra iflas kürsü başkanı olan akademisyen...alman hukukuna hayranlığı nedeniyle tüm sene boyunca öğrencilere almanya'nın tarihçesini belletir
    #78292 (grand ekinoks, 20.02.2006 18:26)
  2. 3. sınıfların marmara hukukta medeni usul dersine giren şirin insan. bilgi birikimi nedeniyle cümle kurmakta zorlanır. soru sorduğunuzda kabile yaşamına kadar iner..
    bügün, pazardan domates alan, hocam nasılsınız dediğim de pazar hali işte diye mütavazi yanıt veren insan.
    #1706616 (demester, 31.05.2007 02:02 ~ 16.10.2007 21:20)
  3. avusturya, almanya,isviçre, hatta japon usul hukuku öğreten ve soran beynelminel hocadır. adliyede karşılaştığı eski öğrencisine sorduğu 'nasıl öğrettiklerimizin faydası oluyor mu' sorusuna karşılık aldığı 'olmaz mı daha geçen zurıch 5. icra dairesinde takip açtım zaten' ayarı şehir efsanesi olarak anlatılır idi.
    #1706995 (sıpa, 31.05.2007 05:37)
  4. -eksisözlük yazarları öğrenme güçlüğü yaşayan kankalar grubu- tarafından kıskanıldığı için sevilmeyen, pek çok iyi özelliği bünyesinde toplamış değerli bir kişidir...
    #2234136 (demolay, 31.08.2007 10:35)
  5. çeşitli ülkelerden hocalar getiren kişidir. aslında akademik anlamda ele alırsak yaptığı büyük bir özveri ve takdire şayan. ancak şunlara da temas etmek gerekir:

1- kendisi medeni usul hukuku konferansı için hoca getirtti ve onun anlattıkları icra-iflas hukuku finalinde sordu; bu nasıl bir düşüncesizliktir?
    2-medeni usul hukuku ve icra-iflas hukuku konusunda bilgisi neredeyse sıfır olan insanlara konunun temelini anlatmak varken bodoslama bir şekilde mukayeseli hukuka girişme çabası neden? ben daha kendi hukukumda ne var onu öğrenememişim kamil yildirim sayesinde; bana ne almanya'dan, isviçre'den?

bu yaptıklarını yüksek lisans ve doktora aşamasında yapsa çok daha hayırlı olacağı kanaatindeyim. yaptıkları doğru ama sadece zamanlaması yanlış ve kendisi de bu gerçeği görse bile akıl almaz bir inatla kulak tıkıyor bu hakikatlere...
    #2234688 (grand ekinoks, 31.08.2007 12:30)
  6. nevhis deren yildirimın eşi.
    #2473256 (phial, 15.10.2007 17:26)
  7. hans friedhelm gaul'ün manevi oğludur.
    #3129958 (kaizersoze, 12.03.2008 22:20)
  8. adını okuduğumda acaba mı dediğim, hazırlıktaki sınıf arkadaşım.
    #3129978 (gulhan seven adam, 12.03.2008 22:22)
  9. ömür törpüsüdür.
    #3444212 (AeroZeppelin, 25.05.2008 03:16)

© 2008 - uludağ sözlük

kamil yildirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kamil yildirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kamil yildirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaynima kaydim » virginia gold » bez bebek te yakalanan matrix tadi » 25 yas sendromu » penisin var derdin var » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » timucin esen » herzwerk ii » kurt soykirimi » yenipazar » kaan altan » sozcu » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » sabetayist » year book yourself » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizligi sevmek » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » nefesim nefesine » vstol » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » tretuvar calismasi » deniz yilmaz » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » gul ki » guitar hero world tour » subat » jet motoru » kan uykusu » ask nazlanir » harvey nichols