kamil sonmez 

kapat
  1. an itibariyle televizyon makinasi nda bulunan türkücü şahsiyet
    #310783 (ulassbora, 04.06.2006 02:29)
  2. narinim adlı türküyü en güzel okuyan türkücüdür.
    #310809 (maksat muhabbet, 04.06.2006 02:32)
  3. yıllar yılı ula ula niyazi türküsünü kendine marş kabul etmiş komik insan filmlerde oynamışlığı da bulunmakta.
    #1964010 (Burungen, 19.07.2007 01:00)
  4. kamil seven adam'ın en sevdiği türkücüdür.
    #2319072 (endirekt serbest vurus, 15.09.2007 02:41)

© 2008 - uludağ sözlük

kamil sonmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kamil sonmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kamil sonmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asena ozcetin » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » vega » yabanci dilde egitim » galatasaray cafe crown » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » zekeriya oz » oneqeno » deniz demiroz » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » bogazici universitesi » avrupa nin yeni prensi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cagatay » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » bir boka benzemeyen minimal siir » guclu olmak » ne haber liboslar keynesciler » sinan engin » bush un musluman olabilme ihtimali » yagmur kasifoglu » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » mevlana » woke up this morning » dalibor bagaric » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » lcd vs plazma » kizla mac muhabbeti yapmak