kameraya bakarak siritan pesmerge 

kapat
  1. kuzey ırak ve barzani ile ilgili hemen her haberde ekranda görünen kişi. ya bir kamyonun ya da bir pick up aracın üzerinde ayakta durur bir vaziyette zafer işareti yapmayı da ihmal etmez.*
    #2513907 (chilavert, 24.10.2007 20:41)
  2. genelde insanda "ulan şimdi tony jaa olucaksın, koyucaksın deyyusun ağzının ortasına döner tekmeyi" dürtüsü yaratan, anasının karnından ak-47 ile yapışık doğmuş izlenimi veren gıcık kişi. taser ile vurup kamyonun arkasından düşürmek istiyorum.
    #2513913 (double cross, 24.10.2007 20:43 ~ 20:48)
  3. (bkz: git lan traş ol pezemerge seni)
    #2513916 (dragonhead40, 24.10.2007 20:43)
  4. (bkz: Adı üstünde peşmerge)
    (bkz: isimlerinde bile meymelet yok)
    #2514015 (jamish efendy, 24.10.2007 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kameraya bakarak siritan pesmerge başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kameraya bakarak siritan pesmerge ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kameraya bakarak siritan pesmerge nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun karakolu » burcak onder » still loving you » kaside i moderator » surdin » yusuf simsek » stout » tren yoluna para koymak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » kozlenmis biber » cemsbg » aksam oldu huzunlendim ben yine » mistik gucler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent ecevit » alternative information center » the tudors » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » antropometri pergeli » promotor » pilsener » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » parayi bulunca nick degistirmek » akp li gibi konusma klavuzu » bayilik » dalinle masturbasyon yapmak » tera patrick » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci