kameraya bakarak aglama mizansenleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kameraya bakarak siritan pesmerge
  2. aglama yavrum aglama uc gun kaldi bayrama
  3. aglama kadinim aglama
  4. kameraya oynamak
  5. kameraya almak
  6. kameraya el sallamak
  7. kameraya el sallayan adam
  8. dogumu kameraya almak
  9. filmlerde figuranlarin kameraya bakmasi
  10. butun gunu kameraya kaydetmek

© 2008 - uludağ sözlük

kameraya bakarak aglama mizansenleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kameraya bakarak aglama mizansenleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kameraya bakarak aglama mizansenleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden istemeyerek ayrilmak » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » nazim hikmet memleket » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » groagh com » sozluk yazarlarinin itiraflari » alf » istifa konusmasi » osurunca etegi acilan kiz » coco loco » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » uzun asklarin kisa vedasi » anti din ekibi » ballboy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarah palin » buymak » the golden notebook » iplikci nedim » sansini kendi yaratmak » endise » damnation » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » kerhane tatlisi » yaprak dokumu » milli egitim bakanligi bursu » i dont wanna know » tanri ya kizginim » mortifera