kameramla kampuste 

kapat
  1. 2005 yılında cnntürk te yayınlanan, 14 öğrencinin her hafta "üniversite, kampüs, öğrenciler" konulu gerek sululuk içeren, gerekse ciddi çekimler yaptığı program(dı). benim için şaşırtıcı olan ise izlerken halısaha arkadaşım olan kişinin yarıştığını fark etmem ve kendisinin yarışmayı galip tamamlamasıydı.

devamı da kameramla tatilde ismi ile yapılmıştı ama tutmamıştı. güzel bir programdı vesselam.
    #1550735 (avedis, 21.04.2007 15:23)
  2. yayınlanan birçok programdan daha keyif verici bir programdı.
    fatih demir'in işleri görülmeye değerdi.
    #1550738 (Eqin, 21.04.2007 15:25 ~ 22.04.2007 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kameramla kampuste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kameramla kampuste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kameramla kampuste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mardan stadyumu » ataturk dirilse olabilecekler » ibrahim kas » mark jackson » afazi » online yazarlar » beyin » anksiyete » koyuncular » uludag limonata » kursuni renkler » ogrenci evi » dun gece avatarini optum de yattim » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » ramiz ilker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cogul kisilik » basliklari bir ters bir duz okumak » uludag sozluk hakkinda ne dediler » george mikan » sabah sabah seda sayan » mustafa denizli » schizo » cince entry yazan yazar » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » avdan koyu tumulusu » dunya sikine minare gotune » gozu iste eli oynasta olmak » angelique buz » tugce becerikli » pencere caminin bugusu