kamberler 

kapat
  1. bursanın tarlabasisı gibi bir şey.bursa'daki elinizi kolunuzu sallayarak gezemeyeceğiniz,gezmemenizin menfaatiniz icabı olduğu semtlerden biri.bir de yildirim vardır böyle.
    #103309 (veritaserum, 06.03.2006 17:40)
  2. bursa'da,romen gacilerinin memleketi,caddesi,sokağı olarak algılanabilecek,gece değil öğlen vakti bile yanlışlıkla daldınız mı,donla bile çıkmanızın zor olduğu,yamuk kesmeniz halindse,malafatınızı elinize tutuşturmalarının mümkün olduğu,ünlü mahalle..
    #103378 (faidelibilgi, 06.03.2006 18:16)
  3. gerçek adı kız yakup olan ve çok yakınında oturan ferrole'nin hakkında yapılan yorumlara katılmadığı semt.
    bursa sınırları içinde underground istanbul tadı yakalamaya çalışanların türlü benzetmelerle haksızlık ettikleri mahalle.
    sakinlerinin kalaycılık ve düğünlerde çalgıcılık yaparak geçimlerini sağladıkları bursa'nın en eski yerleşim noktalarından.
    #103389 (ferrole, 06.03.2006 18:19 ~ 30.04.2008 17:47)
  4. Mahalleden azıcık bi kafanızı uzattığınız zaman anında sağdan soldan bişey lazım mı abi diye sesler yükselir. Esrar satmak, peynir ekmek satmak kadar meşrudur bu mahellede. Çocuklar esrar dolu torbalarla köşe başlarında beklerler. Müşteri olduğu zaman hemen zıplarlar.
    #514561 (Dr.Lector, 08.08.2006 21:21)
  5. bursa'daki kentsel donusum projesi nedeniyle yerle bir olacak olan semt.
    #1628426 (ferrole, 10.05.2007 18:06)
  6. yıkıldığı için artık ben ve benim gibilerin* beyazıta uğrayacağı semt.
    #3339413 (jokernel, 30.04.2008 16:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kamberler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kamberler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kamberler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kor savasci » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » abdullah avci » bavulunu toplayan dede » demiroren jimnastik kulubu » got kadar » pasifize etmek » na bu kadar » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » step » biz ettik sen etme lucescu » endise » radyo sol » gereksiz kiyaslamalar » kara donlu kefere » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senin isin ankaradan bozuk yegenim » toshiba » alpine dachsbracke » mogulus com » araba kullanan erkege oral seks yapmak » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » bestas » kadinlarla ilgili gercekler » metin oktay » taciz atesi » rafael benitez » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » en iyi arkadas » lethe » zakk wylde