kalp yapraklari 

kapat
  1. aşkla çiçeklenmiş bir fidandır kalp. aşkla yaprak açmış, beslenmiş.

hiç susuz kalmış bir fidan gördünüz mü?..

"dudaklarınla rahatlardı hasretliğim...

şimdi kuruyup gidiyor,
    dökülüyor kalbimden yapraklar... "

önce en son yeşillenmiş yaprakçıklar dökülür. zamanla fidanın gövdesi katılaşır. hayat kaybolur...

biri gelip toplayana kadar öyle kalır orada, yalnız kalmış, ölmüş...
    #2442854 (bl, 08.10.2007 02:28)

© 2008 - uludağ sözlük

kalp yapraklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalp yapraklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalp yapraklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zekeriya oz » osurunca etegi acilan kiz » mircea lucescu » denizcilik isletmeleri yoneticisi » bunu kaldir » ho amca » yanlis anlasilmis sarki sozleri » waldeck » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » cengiz candar » anna politkovskaya » burt young » bestas » 18 4 inc » cagatay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » araba killanan erkege oral seks yapmak » stout » zall misin yok musun » oyuncakbulut » yerli erotik dizi ismi onerileri » ilginc diyaloglar » bebek okan » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » cum on feel the noize » tchibo » lgbtt » hellboy » accelerate » sarmasik » hukuksal danisman