kalmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oss ye 5 ay kalmasi
  2. oss ye 1 ay kalmasi
  3. 24 bin 361 kontenjan in bos kalmasi
  4. isin uc nal ile bir ata kalmasi
  5. imf nin parasiz kalmasi
  6. ytl den tl ye gecise 4 ay kalmasi
  7. agacta top kalmasi
  8. gomlekte ruj izi kalmasi
  9. akp nin muhalefete kalmasi
  10. bakinizlarin bos kalmasi

© 2008 - uludağ sözlük

kalmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leave a comment » dafne » threads » sesli dusunuyorum ben » killi olmak » hypnotic brass ensemble » classy goth » ozgur sozluk » animal instinct » absurdite » iki esli ustegmen » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » dilber kocarslanli » kaybetmek » d a f » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanin basina gelebilecek en kotu olay » anatomic autogynephilia » conduct disorder » ranini » odeion » kurt » anton putsilo » askinla » huysuz ve tatli kadin » anilingus » uc boyutlu film » kanada » bathory » 1 gun gecti unutamadim seni » fenerbahce nasil duzluge cikar