kalktim kalktim kalkamadim kafama sikarim 

kapat
  1. kurtlar vadisinde abdulhey tarafından sarfedilmiş klişe olmaya aday bir söz. "yapabilirsem yaparım, yapamazsam götüme sıkar giderim" manasını taşıyor.
    #2927464 (LOL OL, 31.01.2008 20:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kalktim kalktim kalkamadim kafama sikarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalktim kalktim kalkamadim kafama sikarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalktim kalktim kalkamadim kafama sikarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » selpak marka kagit mendil » sac dokulmesi » feridun duzagac » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » ali ersin kelleci » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » abwehr » balli balli » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » gretsch » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » step » turkcell » gokhan zan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sperm deyince gulen universite ogrencisi » mavi seker » alf » medyum » children of women » prix l arc de triomphe » diogo » yanlis anlasilmis sarki sozleri » turk kadini » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » kecilerin prezervatif kullanmasi » gichin funakoshi » fars haber ajansi » git hadi git ismail yk » araba kullanan erkege oral seks yapmak