kalkip namaz mi kilacak 

kapat
  1. davaro filminde, sener sen'in yalandan gömülme sahnesinden mükemmel bir replik.

-başı kıbleye gelecek!

-kalkıp namaz mı kılacak yav?

-memo hortum ağzıma değil k.çıma giriyo!!!...
    #3220204 (nevarki, 02.04.2008 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kalkip namaz mi kilacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalkip namaz mi kilacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalkip namaz mi kilacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paul krugman » pardon atesiniz var mi » devlet universitesine giden ogrenci » 90 larda genc olmak » yapmacik kizlar » koordinat » the last in line » budokan » hicbise » alagoz » bizimkiler » mukayese etmek » kavusankisi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » hafizalarda kalan efsane beygirler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karincanin beynini buyutec ile eritmek » orhan pamuk » izlanda borsasinin yuzde 76 deger kaybetmesi » iran da kadina yonelik pozitif ayirimcilik » cipsten taso yerine sahin k nin cikmasi » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » mac saati gelen misafir » abbas guclu ile genc bakis » aldatilmak » ucuncu dunya savasi guncesi » uluslararasi guncel sorunlar » giyf » hasan cihat orter » annelerin dondurma kutularini saklama kabi yapmasi » okuz oldu ortaklik bitti