kalkin ey erenler durun aya 

kapat
  1. Kalkın hey ey erenler durun aya
    Adalet mülkünün sultanı geldi sultanı geldi
    istikbal eyleyin durun selama durun selama
    Sermesler alemin hübyarı geldi
    istikbal eyleyin durun selama durun selama
    Sermesler alemin hübyarı geldi

Cemaat kurulsun, emmeler yansın, ekaler yansın
    Demler dolsun hem badeler dolsun badeler dolsun
    ikrarına sağlık erler uyansın erler uyansın
    Gammı dert etmenin zamanı geldi
    ikrarına sağlık erler uyansın erler uyansın
    Gammı dert etmenin zamanı geldi

Gevheri Muse beyin oyulmaz bağı oyulmaz bağı
    Ehlin aşk olanın tükenmez işi hiç bitmez işi
    Hasretli gönlümün gözümün yaşı gözümün yaşı
    şu dertli gönlümün tabibi geldi
    Hasretli gönlümün gözümün yaşı gözümün yaşı
    şu dertli gönlümün tabibi geldi

asik gevheri
    #1644985 (mulayim, 15.05.2007 02:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kalkin ey erenler durun aya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalkin ey erenler durun aya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalkin ey erenler durun aya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» please please me » kara cahil » fanatizmin hastalik haline gelmesi » atilla birkiye » usuyen kutup ayisi » max payne 2 » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » tanri nin olmadigi yer » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » sair uuserlardan siirler » asiret dugunleri » yaran basliklar » azuhaha » hulya avsar in tayyip aski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » her gun okula giden ogrenci » mithat korler » soul » discide aglamak » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » ahmet altan » shiro ishii » omer muhtar » jargon yapmaya kasan yazar » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » erzincan » turgut akpinar