kaliteli nba yazarlari 

kapat
  1. severek okuduğumuz, genelde çoğu kişi tarafından bilinen sağlam nba yazarlarıdır.

önce lakers yazarlarından başlayalım...
    (bkz: orkun çolakoğlu)
    (bkz: anıl çelebi)
    (bkz: mete aktaş)
    (bkz: şansal kulabaş)
    (bkz: emre özcan)
    (bkz: ali güney)
    (bkz: kaan sunman)
    (bkz: can arkun)
    (bkz: bülent bedri)
    (bkz: çağlar yıldız)

bunlar da nba yazarlari...
    (bkz: kaan kural)
    (bkz: batuğ evcimen)
    (bkz: umut tuğaç)
    (bkz: alim karasu)
    (bkz: mete acar)
    (bkz: selçuk ormancı)
    (bkz: ismail şenol)
    (bkz: gökhan özşahin)
    (bkz: murat yüce)
    (bkz: ediz ay)
    (bkz: gürkan menteş)
    (bkz: fırat demir)
    (bkz: onur tuncaboylu)
    (bkz: arda arşık)

*
    #1401386 (tarik zulada, 11.03.2007 23:41 ~ 12.03.2007 06:42)
  2. nba yorumları kaliteli olan yazarlardır.*

(bkz: impayatoy)
    #1401419 (uieat, 11.03.2007 23:47 ~ 23:52)
  3. kendi çaplarında güzel yorumlar yapan, uludag sozluk'te de örnekleri bulunan yazarlardır. *

(bkz: stockton to malone)
    (bkz: insomniac)
    #1401444 (faati, 11.03.2007 23:54)
  4. (bkz: john homestead)
    üzerine yazar tanımam...
    #1401481 (karga, 12.03.2007 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kaliteli nba yazarlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaliteli nba yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaliteli nba yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » msn zirvesi » zenci turkler » telkin etmek » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » senin tespitin sana benim tespitim bana » kerhane tatlisi » 80 lerde cocuk olmak » ertugrul saglam in harcanmasi » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » abdullah avci » basbug mustafa kemal ataturk » july » harry potter and the deathly hallows » gecen yil bu zamanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosver » dalinle masturbasyon yapmak » osuruk kokusunu pasifize eden don » sansini kendi yaratmak » nigde gazozu » tren yoluna para koymak » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » din hocasi ogrenci diyaloglari » happy go lucky » feridun duzagac » quiet riot » balli » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » fenerliyim ama tedavi goruyorum » osur ulan allahsiz