kaliteden odun vermeden zirvede 

kapat
  1. atv'nin mottosu.

http://www.google.com.tr/...de&btnG=Ara&meta=
    #4004460 (minik mavi balina, 24.09.2008 19:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kaliteden odun vermeden zirvede başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaliteden odun vermeden zirvede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaliteden odun vermeden zirvede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecen yil bu zamanlar » schenardi » cihan haspolatli » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » hukuksal danisman » cim hokeyi » kendi sessizligine gomulmek » sinan engin » degisik yasam felsefeleri » coconut tequila » trablus » devrimci genclik dergisi » gecee » kaybetmek » deniz feneri almanya dan bana ne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » bir gol daha » zaten anlamiyorumki » kendi uktesini dolduran yazar » terbiyesiz yazar » izlanda » istifa konusmasi » aksam oldu huzunlendim ben yine » slaven bilic » k i n » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » resmi nikah » 2008 2009 uefa kupasi a grubu