kalite standarti 

kapat
  1. iyi uygulanan kalite programlarına sahip olmanın amaçlarından biri de reddedilen ürünleri / iadeleri sıfıra indirmeye yönelik çalışmalar yapmaktır.

kalite çabaları, reddedilen ürünlerin miktarının, üretim düzeneklerinin izin verebildiği en düşük noktaya gelene kadar düşürülmesine yönelik olmalıdır.

kalitenin kısmi olarak da olsa, kabul edilmiş standartlara ulaşmakla gerçekleşeceğinden, bu amaca ulaşmak için rasyonel ve uygun kalite standartlarını uygulamak oldukça faydalı olacaktır.

uygun kalite standartları, başta ürünün ya da hizmetin son kullanıcısının tercihleri dikkate alınmak üzere, çeşitli faktörlerle belirlenebilir.
    #3055066 (bl, 25.02.2008 04:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kalite standarti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalite standarti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalite standarti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alois hitler » buyuk okyanus » turban » ucak kacirmak » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » coolgoose » ertem egilmez » turkiye memurlar arasi solitaire turnuvasi » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » our mutual friend » mustafa kemal ataturk » istanbul kizlari vs ankara kizlari » farukreally » xbox 360 » tarihi yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » omar andrade » patricio perez » ikinci lig b kategorisi » dashboard » scic » serkeftin » eva mckenna » gazetevatanin engellenmesi » groundhog day » darbe gunlukleri 3 » tkip » zuhaaaaaaaaaaaa » golcuk » vitorino gabriel pacheco antunes » ask yakar