kalite sistemleri 

kapat
  1. kuruluşların belirledikleri kalite seviyesine ulaşmak için uyguladıkları sistemlerdir.
    en yaygını iso9001dir.
    (bkz: kalite)
    (bkz: tse)
    #1099126 (pilotmont, 03.01.2007 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

kalite sistemleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalite sistemleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalite sistemleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cahillikler kitabi » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » mavi tur » adnan sezgin » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » goncourt akademisi edebiyat odulu » beni birakip nerelere gidersin mysql server » melankolik » bostan » halusinasyon » enderun sevgiler » silikon yastik » bunyamin ayasi turbesi » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacik burjuva diyaloglari » don kisot » finlandiya » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » seri eksi oy veren ibne » bir joker olarak ergenekon » salma hayek » get up » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » kullenen ask » golf kuvvetleri komutanligi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » cocuklarla girilen diyaloglar