kalite mi miktar mi sorunsali 

kapat
  1. üzerine kitaplar yazılacak kadar geniş bir konu. tüm işletmelerin zaman zaman yapmak zorunda olduğu tercihtir.

genel imajı bozmamak şartıyla hep miktardan yana tercih kullanılır.

bazı işletmelerde, motoru olmayan buzdolapları üretilmiştir. ama bu bir kaç saatlik üretim içindir. daha sonra servisler, motorları takmıştır. *

buna dayanak olarakta "olmayan malın kalitesinden söz edilemez." anlayışı gösterilmiştir.
    #813055 (pilotmont, 04.11.2006 13:08 ~ 13:21)
  2. kalite.. zira miktarı önemseyince "soru ekleri" yanlış yazılabiliyor.. yor.. yor..
    #813066 (hidrojen, 04.11.2006 13:11)
  3. ha bi de höh;

(bkz: nitelik mi nicelik mi sorunsali)
    #813081 (hidrojen, 04.11.2006 13:13)
  4. soru eklerinin ayrı yazıldığını bilme kuralının en azından * başlıklarda uygulanması gerektiğine dikkat etmeyen yazarın sorunsalıdır. keza böylece başlıktaki entry miktarı artsa da, başlığın kalitesi daima düşük kalacaktır.

ekleme: (bkz: moderasyon tarafından düzeltilen başlık) teşekkür ediyoruz efendim.
    #813149 (paleface, 04.11.2006 13:26 ~ 15:44)
  5. nitelik degil niceliktir onemli olan'der marcel proust.
    nitelikler degisir ve karisir fakat nicelik sabiittir .ancak hemen ekler:'eger herseyi niceliklerine gore algilasaydik zamani algilayamazdik. cunku zamanin kendisini degil ancak etkilerini gorebiliyoruz...
    #813160 (balyancho, 04.11.2006 13:28)
  6. sözlük yazarının entry girerken üzerinde düşünmesi gereken sorunsal.
    #1567437 (Alfie, 25.04.2007 04:23)

© 2008 - uludağ sözlük

kalite mi miktar mi sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalite mi miktar mi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalite mi miktar mi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acikan sozluk yazarinin drami » human unit » uludag sozluk gammazi » cooler than jesus » izmir ekonomi universitesi » alternatif var misin yok musun diyaloglari » bi josef k vardi ne oldu ona » fc oranges » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » zekeriyabeyaz » 14 ocak 2006 saldirisi » borg el arab stadium » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » onur air » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grup test » hypostase » galleria » ehliyet sinavi » yazip yazip silmek » bionic commando rearmed » marcel petiot » mehmet ali birand » atm den makbuz isteyen anarsist genc » hatun gelince caldir » sungur savran » bir joker olarak ergenekon » engin ceber » ask yaralar » ya rabia