kaliplara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yerlesik kaliplara meydan okumak
  2. insanlari kaliplara sokma cabasi

© 2008 - uludağ sözlük

kaliplara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaliplara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaliplara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orcun kunek » turgay bahadir » burak aydos » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » pkk » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » endise » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » hasan kara » negatif » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » garip yemek zevkleri » sarmasik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » entry ve nick uyumu » koyluleri nicin oldurmeliyiz » pelin batu » akaryakit » rat salad » 208 67 222 222 » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » nukleer fuzyon » parayi bulunca nick degistirmek » lcd vs plazma » sozlukteki hristiyanlar » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » alexander dubcek » zengin insanlarin duyarsiz olusu » ben hep kendime cikan bir yokustum