kalici makyaj 

kapat
  1. "hergün makyaj yapmaktan bıktım usandım" diyen kadınların uzman kişilere giderek yaptırdıkları,uzun süre çıkmazlık özelliğine sahip,kişinin seçtiği özel renklerin üst deriye iğneyle enjekte edilmesi sonucu yapılan makyaj türü.
    #190545 (asiti kaçmış kola, 22.04.2006 18:05)
  2. çok acıtan ama buna rağmen çok rağbet gören makyaj çeşidi.
    #2067152 (lindadayda, 04.08.2007 05:57)
  3. bir çeşit dövmedir bu. birkaç ay çıkmayanları olduğu gibi, sanırım birkaç sene çıkmayanları da var. kaş ve göze yapılıyor genellikle.
    #2520322 (yasak merve, 26.10.2007 16:21)
  4. kısaca tatoo yada dövmedir.
    #3393024 (wegander, 13.05.2008 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

kalici makyaj başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kalici makyaj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalici makyaj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pagerank » emekli baba ile ayni evi paylasmak » sadgeldi pasa turbesi » kursad tuzmen » die hard 4 » tores dincoz » ntv muhabiri » e safe » dickheadjapanesesoldier » karanlik odada bilgisayar kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci