kaleyi icten cokertmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kaleyi icten fethetmek
  2. kaleyi icten fetheden yazar
  3. kara murat in kaleyi icten fethedisi
  4. cokertmek
  5. matematigi cokertmek
  6. sevisirken yatagi cokertmek
  7. yeni alinan pc yi cokertmek
  8. egitimi egitim eliyle cokertmek
  9. ac kaleyi ac
  10. ac aq kaleyi ac

© 2008 - uludağ sözlük

kaleyi icten cokertmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaleyi icten cokertmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaleyi icten cokertmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lisede cikista bekle lan kavgalari » sehitler olmez vatan bolunmez » 22 mayis 2007 ankara ulus patlamasi » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » okula battaniyeyle gitmek » aci » coolgoose » kizil bayrak » karanlikta » the da vinci code » carrie » 1000000000000000000000000000000 » richthofen » model » kurdistan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte tanisip evlenmek » dishonoured human » mustehcen bilmeceler » mumin sirinler » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » sozlukteki cia ajanlari » trumanshow » sevgiliye soylenen en guzel soz » ciplaklar kampinda kara carsafla oturan insan » kabristan » lucretia » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » sketcher » sinek ilaci dumaninda arkadaslarini dovmek » cengiz aytmatov