kalemimizi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. son kale
  2. top mu kale mi
  3. kale mi top mu
  4. tek kale mac
  5. kale
  6. ic kale
  7. kale burcu
  8. kale alani
  9. fahrettin kale
  10. toprak kale

© 2008 - uludağ sözlük

kalemimizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalemimizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalemimizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cag kebabi » the science of sleep » cemil cicek » metrobus soforu » kastamonu » telhiye » azimle sican mermeri deler » erzurum » pablo escobar » fairson » 7 nokta 4 yetmedi mi » napoleon bonaparte » ya sev ya sevr » ibrahim tatlises » ultravesti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akyaka » liege » sozlukten ingilizce dersleri » ezgi kod adli hatice inci » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » yolcudur abbas baglasan durmaz » xcr7 » banu avar » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » genc sabri saci » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » oldum de uyandim » vat di fak is goin on men » izmir sozluk » uzay