kalecilerin korkulu ruyasi 

kapat
  1. maç öncesi yorumlarının ve transfer dedikodularının değişmez repliklerinden biridir.

ekseriyetle, thierry henry, ruud van nistelrooy, andriy shevchenko gibi kodumu oturtan golcüler için kullanılmaktadır. bunun yanında, frikikleriyle kalecilerin korkulu rüyası olan oyuncular da vardır elbette. (bkz: juninho pernambucano) (bkz: roberto carlos)
    #3356350 (InsomniaC, 04.05.2008 18:12)
  2. (bkz: luca toni)
    (bkz: cristiano ronaldo)
    (bkz: didier brogba)
    #3356375 (back 2 dark side, 04.05.2008 18:16)
  3. (bkz: anti-kaleciler)
    #3356378 (tutamadim kacirdim, 04.05.2008 18:17)
  4. 21 yillik kariyerinde 1279 gol atarak dunya rekorunu elinde bulunduran pele, bu basligin tartismasiz birincisidir.
    #3356381 (Zonderland, 04.05.2008 18:18)
  5. şüphesiz edu dracena'dır. ben kaleci olsam ürkerim lan bundan, eli dursa ayağı durmuyor. valla korktum, bak elim ayağım titriyor.
    #3356430 (superman abi, 04.05.2008 18:27)
  6. tipik, maç spikeri söylemi, yayın esnasında, darda kalınca sıgınılan cümleler ya da kişiyi abartma cümleleri, bunun degişik program formatları için degişik söylenişleri vardır, tüm genç kızların sevgilisi, gibi.
    #3356465 (sivil inisiyatif, 04.05.2008 18:35)

© 2008 - uludağ sözlük

kalecilerin korkulu ruyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalecilerin korkulu ruyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalecilerin korkulu ruyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» here comes the sun » sefa sirmen » tirto » lumpen rap » cum on feel the noize » butafor » ne olur anla » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » ilk 11 in altisiyla yatmak » this ain t a love song » mistik gucler » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » pgm 301 » turkboard » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzaktan kumandali essek » yerli erotik dizi ismi onerileri » pilavi elle yemek » gunun sozu » oz » selam ver » bebek taklidi yapan kizlar » yasamak bir sanattir » aydogan babaoglu » messenger tv » pulemjot kalashnikova » fethullah gulen » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » anaokulunu disaridan bitiren insan » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan