kaleci sacli adam 

kapat
  1. rüştü rençber'in çok az değiştirdiği saç modelinin dilimize kazandırmak üzere olduğu * yeni bir tanımlamadır.
    (örümcekkafalı, 17.08.2006 13:40)
  2. gercek kesitte oynayan bir abiydi. sari biyikla muhabbetleri süperdir.
    (el matador, 22.01.2008 17:04)
  3. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 02.02.2008 08:05)
  4. (bkz: volkan demirel)
    anahtar sözcükler: kaleci, sac
    (a kare kok uc bolu dort, 02.02.2008 08:45)
  5. umut sarikaya nın dilimize kattığı futbol jargonumu yoksa sosyoloik tespit mi olduğu henüz çözülememiş kavram. ayrıca da yeni bir yazar arkadaşımız.*
    (jansoldier, 09.03.2008 22:54)
  6. saçlarının ön tarafı ense kısımlarına göre daha uzun adamdır.
    (rakimalboga, 09.03.2008 22:58)
  7. (#3116551) no'lu entry'siyle, çok önemli bir eksiği gidermiş, başarılı, nazik yazar.
    (spike, 09.03.2008 23:06)
  8. 1980'lerin mizah dergilerinde uzun burunlu, adidas çanta sırtta ve yine dar adidas eşofman ile tasfir edilen tipleme.
    (Barnabas, 09.03.2008 23:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» facebook da gruplarin sayi belirtmeleri » cemilflower » first breath after coma » trt 2 » cem yilmazli turk telekom reklamlari » cami sadirvanindan su icmek » canlandirdiktan sonra onay icin surunduren mod » komsu koyun delisi » ates dusurucu » gidemem » zeytin » anka kusu » sosis » gece » cemil cicek » hele otur bi soluklan yigidim » nutella bitince depresyona girmek » turklere ozgu davranislar » kupecik » sevis elim » sag taraftaki reklam banneri » grand theft auto 4 » simdi uzaklardasin » esra erol » betsson » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » ahmed apimah barusso » insan hayvanligi » ofsaytin tanimini yapabilen kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa