kale tutsa gol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. taksi tutsa yetisemezdi
  2. agziyla kus tutsa yaranamayan yazar
  3. ac musluman oruc tutsa ne cikar
  4. agziyla kus tutsa annesine yaranamayan evlat
  5. tek kale mac
  6. kale mi top mu
  7. top mu kale mi
  8. son kale
  9. kale
  10. kale neden bos

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » igrenc espriler » tremolo » necip fazil kisakurek » bursa daki garip yer isimleri » albaraka turk » osman nuri sozkesen » nejat isler » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » children of bodom » bi biskreme verdim » olur un tarihi eserleri » tabu diyaloglari » zeki alasya ya benzeyen kizlar » james hetfield in musluman olmasi » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » pharmaton21 » rs ne la » tag heuer » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » sadece turkiye de gorulen olaylar » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » ayse hatun onal » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » derdest » ornitin devri » ciplak ayak araba kullanmak » yaser yildiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa