kale seyahat 

kapat

1. güvenilir kaptanları güler yüzlü nazik muavinleriyle yonca seyahat ile birlikte çalışmaktadırlar ha bi de aydın turizmi küçük çapta kafalayarak rekabete son verip tekeli kapmışlardır yine vize-istanbul arası hat onlardan sorulur 1975 ten beri. son zamanlarda metro tur dadanmıştı ama halkın ilgi göstermemesi ile akgün seyahat gibi umduğunu alamadan çekilmiştir. kıyıköy vize saray çerkezköy istanbul ulaşımı için hizmet vermektedir. ortalama 30dk. bir araç kalkmaktadır. acelesi olan amcalar 2saatlik yolu yer olmamasına rağmen ayakta da gidebilmektedirler.(pek tasvip etmesem de). önce bindiğinizde şaşırırsınız ulan acaba yanlış otobüs mü diye düşünürsünüz ama sonra anlarsınız o tuhaflığın sebebinin çerkezköye giden insanların olduğunu. sanki doğuanadolu seferi yapan bir şirketmiş gibi. (bkz: yabancılaşmak)
    #4316404 (kocamann, 04.12.2008 15:25)
  2. seyahatlerde "çay kavhe kola?" opsiyonlu zengin sınırsız ikram hizmetiyle yolcularını mesteden firma. hacım koy oraya iki tane halley, bir kuru pasta, maksat damaklar şenlensin değil mi, batacak mısın, pinti misin nesin?
    #4316408 (dawsonleery, 04.12.2008 15:27)
  3. samimiyet kokan otobüs firması.

büyük firmalardaki şık ve bakımlı host ve hostesler, nazik tavırlarıyla efendim ne içersiniz, başka bir isteğiniz var mı beyefendi gibi, çoğu yapmacık olan hitap şekilleriyle iletişim kurarlar bizle. lakin kale olsun yonca olsun, muavinleri candır, canandır. ne düşünüyosa onu söyler, edebiyat parçalamaz. bi keresinde, taşaklı firmalarda "bir su rica edebilir miyim lütfen" soru kalıbımı, her zaman yaptığım gibi "bi su vercen mi bea" diye kullanmıştım. can muavin ters ters bakmış, verecem verecem demişti.

o sebepten ötürü diğer taşaklı otobüs firmaları, sözüm size. net olun lan bize, yapmacık bi ağızla, beyefendi diyecem diye germeyin kendinizi.

(bkz: kahrol metro al sana bomba)
    #4316462 (piyade cavus, 04.12.2008 15:47 ~ 05.12.2008 00:23)
  4. istanbul - çerkezköy / çerkezköy - istanbul seyahatlerimde 46 numaralı koltuğuna abone olduğum firma.
    #4316988 (nebkheperouri, 04.12.2008 18:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kale seyahat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kale seyahat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kale seyahat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kale seyahat. Copyrights of the articles are belong to their authors.