kale neden bos 

kapat
  1. gelen iki topun da ağlara gitmesi sonucu, zico neden kaleci ile başlamamış dedirten sorudur. aslında biri vardır ama ona kaleci denir mi? düşünmek lazımdır.
    #1374142 (Bohemian Rhapsody, 04.03.2007 19:42)
  2. kale neden boş?
    -abi runye az önce müslüman oldu eyüp sultana gitti.
    #1374172 (eskicameldahaiyiydi, 04.03.2007 19:49)
  3. (bkz:kale neden boş?
    Sen doya doya gol at diye.)
    #1374179 (dont be cute, 04.03.2007 19:51)
  4. kale neden boş?
    ben ne biliyim lan..
    #1374188 (no promise, 04.03.2007 19:52)
  5. kale neden boş?
    -boş değil abi, volkan saçlarını düzeltmeye gitti.

(bkz: volkan demirel)
    #1388159 (eagle is free, 08.03.2007 13:14)
  6. - kale neden boş?
    + abi sen askerlik anılarını anlatacaksın ya şimdi rahat salla diye boşalttık.
    - hı?!?!?
    #1388167 (fatal, 08.03.2007 13:16)
  7. -kale neden boş ?
    +lan salak sen golunü at gerisini boşver.
    #1388345 (oumar, 08.03.2007 14:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kale neden bos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kale neden bos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kale neden bos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktasliyim sigara iciyorum » yerli erotik dizi ismi onerileri » alf » drake diener » akgun akova » akasha » turbanli fantazisi » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » entry ve nick uyumu » lens kullananlara tavsiyeler » dhl » kamil koc » altaik dil ailesi » angelina jolie » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunu kaldir » bal porsugu » romeo » arog » la vie populaire » dusunmekten uyuyamamak » lost control » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » brick top » howjsay com » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » zall in eksisozugu satin almak istemesi