kaldirsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belani kaldirsin
  2. sofrayi kuran kaldirsin
  3. allah belani kaldirsin
  4. musluman olanlar el kaldirsin
  5. bilen varsa parmak kaldirsin
  6. adini okumadiklarim parmak kaldirsin
  7. bu kupayi en son gorenler parmak kaldirsin
  8. kupayi gorenler parmak kaldirsin
  9. bu kupayi gorenler parmak kaldirsin tisortu
  10. ben yedim allah artirsin sofrayi kuran kaldirsin

© 2008 - uludağ sözlük

kaldirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaldirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaldirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunaltay » alternative information center » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » 999 tane ozel mesaji olan yazar » promotor » turk muhendis ve mimar odalari birligi » forever young » brendan eich » antropometri pergeli » prix l arc de triomphe » gunluk dil » basliklari yanlis okumak » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » cihan haspolatli » uc aynali kirk oda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nigde gazozu » orhan ak » sergey » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » yuruyus » yuzme kolluguna kaymak » yaran okul muduru laflari » tanri ya kizginim » alf » diogo » turgay bahadir » sweden » kor savasci » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi