kaldirima cikip intihar etmek 

kapat
  1. çıktıktan sonra civarda bulunan bir adet belediye çukuruna atlanırsa başarıya ulaşılabilecek eylem.
    #3242484 (uretim cini, 07.04.2008 20:12 ~ 20:20)
  2. kaldırımdan inip intihar etmek daha olası bir eylemdir. zira taşıt yolunda birçok ayyaş şöför mevcuttur.
    #3242493 (mor ve berisi, 07.04.2008 20:14)
  3. (bkz: kaldirimdan atlayip intihar etmek)
    #3242525 (uretim cini, 07.04.2008 20:20)

© 2008 - uludağ sözlük

kaldirima cikip intihar etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaldirima cikip intihar etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaldirima cikip intihar etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unplugged in new york » hayal dunyasi » erzincanspor » iplikci nedim » osman pamukoglu » yuruyus » kisa boylu bayanlar » endise » gecee » christina aguilera » romeo » soza » carsi » ha ha » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anti din ekibi » aramis » bir gol daha » osur dediysek sic demedik » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » k rock » got kadar » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » yaz tatilini cadirda gecirmek » the tudors » volkan arslan » doldur bosalt » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » istikamet saginiz dagilin mars mars » accelerate