kalbin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kalbin kararmasi
  2. iki kalbin oyunu
  3. kalbin bolunmesi
  4. bir kalbin iki yarisi
  5. kalbin nasil
  6. dil kalbin tercumanidir
  7. kalbin kirilmasi
  8. kalbin pas tutmasi
  9. kalbin son kez titredigi an
  10. kalbin but but atmasi

© 2008 - uludağ sözlük

kalbin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalbin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalbin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sebastian leto » nba 2k9 » akil ile masturbasyon yapmak » banu guven » asosyal metalci cocuk » ho amca » squadron » iplikci nedim » madde 22 » sozlukteki tek erkek yazar olmak » i want you she s so heavy » kara donlu kefere » sentrozom » 80 lerde cocuk olmak » got kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enrico experience » eleventh hour » the golden notebook » sayokan » imam hatip lisesi » surudenayrilanidealistkuzu » oranges ameres » uzaktan kumandali essek » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » osurunca guller acardi yuzunde » ali ihsan sabis » cazir cozur » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » fatihkul » kimya diliyle olum