kalbin zamani 

kapat
  1. Yönetmenliğini ali ozgenturk'ün yaptığı, başrolünde hulya avsar'ın oynadığı 2004 yapımı filmdir.
    #442300 (miksaj, 20.07.2006 00:30)
  2. baş rollerini hülya avşar ve oktay kaynarcanın paylaştığı türk filmi. mekan olarak pera palas oteli kullanılmıştır ki bu da zaten göze hoş gelmeye yetmiştir. ancak konusu da fena değildir. izlenebilir...
    #3175187 (baskalaricehennemdir, 22.03.2008 05:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kalbin zamani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kalbin zamani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalbin zamani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask boyleyse sevmeyin beni » noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakilir » barisarock 2005 » kastamonuspor » pink freud » master and commander the far side of the world » yahsi » darbe nasil yapilir » weed » alternatif cikma teklifleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci