kalbi kiriklar bankasinda 

kapat
  1. kesmeseker'in kum'dan güzel bir sarkısı.
    sözleri de olsun tam olsun...

kalbi kırıklar bankası'nda
    bekliyorum faizler insin...

gözardı suresini okudum bugün
    gözaltı çizgilerinde durdum.
    kullandığım günlerim de var yanımda benim.
    kullandığım günlerim kadar hissem var benim.

bir hayatın akışında
    bekliyorum kendimi burada.

dörtbuçuktan beşle mezun oldum.
    cesaret babından ikmale kaldım, yoktum.
    bir sevgilim varmış- adı güzel- geçmişte kalmış.
    ben geçerken aramızdan sirenler çalmış.

bir hayatın akışında
    bekliyorum kendimi burada.
    (cutcut, 07.09.2006 22:32 ~ 23:14)
  2. bir cenk taner klasiğidir. melodik ve didikleyici bir arınımdır.
    "dörtbuçuktan be$le mezun oldum..."
    (ceviz agaci, 05.12.2006 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bring me to life » reino de silia » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » gunumuzde degisen sol » gel yarim ol » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » hayrunnisa gul » batuhan karadeniz » demokrasi » askale nin tarihi eserleri » sari yazma » right left go ahead » koncinalar » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » erdogan a adana mitingi soku » siviyi emen mavi tabaka » hale caneroglu nun bacaklari » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » ulak » ceyhan in tarihi eserleri » closure » illuminati » malatyaspor » sahin gorunumlu bmw » fatih sultan tekke » george wilson » gecmis » kilic baligi nin oykusu » asilacak kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa