kalanlarin gidenlerin hissettigi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kalanlarin ardindan
  2. kalanlarin gidenleri hissetmesi
  3. gidenlerin ardindan
  4. gidenlerin turkusu
  5. yeri dolmuyor gidenlerin
  6. mekanda sona kalanlarin fazla hesap odemesi
  7. zirveye gidenlerin arkasindan su dokmek
  8. oraya gidenlerin hicbiri donmedi
  9. sozlukte sadece iki kisi kalanlarin sag tarafta isimle belirtilmesi
  10. savasa gidenlerin cogunu oluyor sanmak

© 2008 - uludağ sözlük

kalanlarin gidenlerin hissettigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalanlarin gidenlerin hissettigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalanlarin gidenlerin hissettigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arcadia hellas » muge » charles babbage » crysis warhead » 31 ekim 2008 » yilmaz ozdil » 100000000000000000 » kerem altiparmak » surekli kahve icmek » francis bacon » hell march 2 » genel cerrahi uzmani » erdal sarizeybek » south of heaven » the river » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mumin sirinler » bursastore » cesit cesit insan var » power sabotaged » havva yilmaz » ethembaki » there is too much flak » es cinsel olmak gunahtir » fazil husnu » sinuzit agrisi » pijama ile markete gitmek » sevisen komunist » iplememek » cahillikler kitabi » ne yazsam kimseye yaranamiyorum